Ti vetettek már vödrös nápolyit?
Figyelt kérdés
szerintem oly vicces kiszerelés
milyen volt, mit csináltatok utána a vödörrel?
2020. márc. 27. 22:26
11/14 anonim válasza:
Igen, vettem. A csokis kimondottan finom volt - ízre és frissességre is. A vödröt (nem túl nagy), de sokmindenre lehet használni, mert tényleg jól zár a fedele.
12/14 anonim válasza:
Igen, vettünk. Friss volt és finom (nálunk a férjem nagy nápolyi evő és nápolyi kritikus:) De még ő is dicsérte. A vödröt elmosogattam, ott van a spájzban, sose tudni, mire lesz jó.
13/14 anonim válasza:
Napolyit nem, de vodros chipset igen. A vodor utana nehany evig szobaszemeteskent szolgalt.
14/14 anonim válasza:
Vettem már, finom volt (nem a legolcsóbbat vettem).
A vödör sokoldalúan használható: savanyúságot szoktam benne tartani (sőt elviszem a zöldségeshez és a vödörbe kérem a kimérős savanyúságot), de használtam már ilyen vödröt kutyatáp tárolására, falfestésnél meg diszperziós festéket hígítottam benne, de még ezer más dologra is jó.
#10 Számomra ez a "topkomment"! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!