Miért nem bírok tojást megennei magába?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem eszek hozzá kenyeret. Azért lehet mert ahhez vagyok hozzá szokva hogy mindig kenyérrel eszem?2020. febr. 22. 16:28
11/14 anonim válasza:
Én sem szerettem, de már kifejezetten jól esik enni. Kenyér nélkül eszem, sok zöldséggel. Azt hittem mindenki annélkül eszi.
12/14 anonim válasza:
tegnap 18:08
"Onnantól kezdve hogy megsütötted a tojást, nincs benne fehérje, vagy csak nagyon elhanyagolhatóan kevés."
Ez igen érdekes kijelentés, kiváncsi lennék, szerinted hová lesznek a fehérjék?
De ha az állításodat bebizonyítod, a világ leghíresebb embere leszel - ugyanis a fehérje nem párolog!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2020. febr. 23. 14:00
14/14 anonim válasza:
Omlettet sajttal, zöldséggel, sonkával töltve simán meglehet, bár én ahhoz is eszek legalább egy kis szelet kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!