Az aldis mexikói párnában van tej?
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, margarin [növényi olajok és zsírok (pálma, repce, napraforgó változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: E471, étkezési sav: citromsav, színezékej: karotinok, aroma], 6,8% mexikói töltelék [45% vörös bab, paradicsompüré, 8% kukorica, cukor, módosított keményítő, növényi olaj (repce), 3% piros húsú paprika, étkezési jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), szárított paradicsom, szárított vöröshagyma, ecet, szárított oregánó, fekete bors pr, kömény, víz], 5% pizzasonka [70% sertéshús, ivóvíz, szójafehérje, fűszerkeverék (dextróz, állati fehérje, sűrítő anyagok: E407, E412, stabilizátorok: E450, E451; ízfokozó: E621, antioxidáns: E316, fűszerkivonatok), étkezési só], sűrített paradicsom, 3,7% mexikói zöldségkeverék (sárgarépa, zöldbab, zöldborsó, csemege kukorica, pritaminpaprika változó arányban), 2,5% csemege kukorica, ketchup (ivóvíz, sűrített paradicsom, cukor, ecet, étkezési só, étkezési sav: citromsav, módosított keményítő, aroma), módosított keményítő, cukor, étkezési só, élesztő, búzaglutén, emulgeálószer: E472e, lisztkezelőszer: aszkorbinsav,tejfehérjék, dextróz, sűrítőanyagok: E401, E407; színezékek: E101, E160b; őrölt feketebors, savanyúságot szabályozó anyagok: tejsav, ecetsav;búzamaláta liszt, pizza fűszerkeverék (oregánó, vöröshagyma, fokhagyma, bors, bazsalikom, rozmaring, zsálya, repceolaj).
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, zellert, szóját, tojást, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.
5b602cc433d2e.png
# 3
Huhhhh! Én már a második-harmadik sor után levonnám a tanulságot, hogy ilyet SEMMI ESETRE se vegyek! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!