Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Valahol lehet nem túl drágán...

Valahol lehet nem túl drágán dobozos alaplevet venni?

Figyelt kérdés
Egy halom külföldi receptben látom, hogy kell alaplé és gyakran dobozost használnak. Neten találtam 1-2 boltot, de durván drágán adják, normál üzletláncban meg sosem találok. Tudom, hogy a házi alaplé sokkal jobb, de néha lusta az ember.

2020. jan. 28. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
fozz le egy nagyonb adagot es fagyaszd le kisebb adagokban, en a legkisebb muanyag tarolokat, vajas dobozokat hasznalom erre. es nem a legjobb megoldas, de leveskockaval helyettesithetrd. az alaple es a husleves le (vagy zoldsegleves, myilvan attol fugg milyen alapu alaple kell) tehat a husleves sos, mig az alapleben nincs so, tehat ezzel szamolni kell. pl a ramen alaple amit a tare izesit meg,
2020. jan. 28. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
boltban en meg dragan sem lattam, bar nem is kerestem ez teny. azsia bt boltjaban viszint eleg sokminden van, ott talan lehet, webshopjukon is meg lehet nezni a valasztekot. kockak vagy hasonlo alapok vannak de alapleben nem vagyok biztos
2020. jan. 28. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Használj leveskockat. Pont ugyanolyan mint az alaple. De a legegyszerűbb, ha simán fűszereket használsz mű cucc helyett.
2020. jan. 29. 06:03
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Leveskocka. Itthon az a jellemző a dobozos verzió helyett, kb ugyanaz.
2020. jan. 29. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Leveskocka miért nem jó? Az minden boltban van, többféle.
2020. jan. 29. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

[link]

lefozni elore a legjobb. a kerdezo valszeg pont azert kerdez alaplevet mert abban nincs so (ezert alaple, es nem huslevest irnak) a receptek) kulonben jo lenne neki a kocka is, bar vegso megoldaskent ezt is javasoltam

2020. jan. 29. 09:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, esdig én is leveskockát használtam, de az ugye sós, meg kicsit "egyenízt" ad az ételeknek (mondjuk simán lehet, hogy ebben a dobozos alaplé sem jobb), igazából csak kíváncsi vagyok, mennyivel másabb a dobozos.
2020. jan. 29. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

Mit jelent a nem túl drága?

A Culinarison van, 700ft/400 ml

[link]

De van a Grande Gusto webshopban is.

De van a leveskocka és alaplé közti átmenet a Tescóban:

[link]

2020. jan. 30. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
az a baj az a tescos knorros szmotty ugyan az mint a kocka, ez is sos. de ahogy elnezem a valaszok es a lehuzott valaszok alapjan a fele ertelmezni sem tudja az alaple es a husleves kozti kulonbseget. a kocka csak veszmegoldas :) nem veletlen, h alaplevet keres, nem gagyi kockat
2020. jan. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!