Ántsznél lehet névtelen bejelentést tenni?
Egy pékségbe közvetítettek ki alkalmi munkavállalóként, a napokban, megdöbbenve láttam mi folyik egy bizonyos pékségben...
Higiéniai szempontokat nem vesznek figyelembe... Elképesztő körülmények uralkodnak ott, nyers tésztát a földön tárolják, ami leesik azt is bedolgozzák koszosan mocskosan, pékárunak, a hamburgerzsemlékbe bedolgozzák a szöszöket, hajat, amit a földről felszedett a nyers tészta...
A kenyérnél az egyik dolgozó taknya csöpögött bele a tésztába folyamatosan nem törődtek vele ment taknyosan a kemencébe...
Egyszerűen ledöbbentem, Mikor a dolgozok saját maguk részére szánt pékárut “tepertős pogácsát,” megtisztított edényekben állították elő tehát ott figyeltek a higiéniára és még mondogatták is, hogy nyugodtan egyek azt a dolgozóknak csinálták abból lehet enni nincs benne “extra hozzávaló”
A gyomrom majdnem felfordult...
Soha nem veszek többé zsemlét, hamburgerzsemlét, kenyeret, diós, mákos kalácsot, sajtos rudat meg úgy kb semmit...
Undor keringet mit műveltek...
Dühös vagyok, hogy ilyen megtörténhet egy üzemben...
Hogyne lehetne, csak egy email.
tisztifoorvos@oth.antsz.hu
Ezzel már rég nem az ÁNTSZ foglalkozik!
NÉBIH!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!