Miért nincs nagyobb választék egészségesebb ételekből, alapanyagokból?
Nagyvárosban élek és azt tapasztalom, hogy sokszor még a legnagyobb áruházláncokban sincs semmilyen választék, vagy jobb esetben 1-2 fajta azokból a kajákból, amit meglátásom szerint egyre többen keresnek.
Én sem hobbiból keresem, hanem mert így kell étkeznem. Szóval alig találok light sajtot, akár szeleteltet, akár tömbsajtot. Nincs választék zsírszegény túróból, joghurtból, tejfölből mindig az fogy el először. Alig van cukormentes, zsírszegény gyümölcsjoghurt (tudom, készítsek, de hát erre nincs mindig lehetőségem).
Csak egy-két dolgot soroltam fel, de úgy kell vadászni a hozzáadott cukor nélküli, zsírszegényebb termékeket. Magas minőségű felvágottról, virsliről, stb. már ne is beszéljünk, az Aldiban van, de máshol szinte sosem.
Igény lenne rá, mert elkapkodják, még annak ellenére is, hogy sokkal drágábbak.
Miért nem foglalkoznak ezzel a gyártók?
Utolsó! Miért ne lenne az? Odafigyelés és választék kérdése, na meg hogy mennyi időd van otthon elkészíteni, de ehhez is megfelelő alapanyagok kellenek, ugyanis nem tudja mindenki otthon megtermelni.
Annál biztosan egészségesebb, mint amit előtte evett, a betegség nem véletlenül alakul ki.
A light mióta az egészség szinonímája?
Minden alapanyag hozzáférhető, a te döntésed, hogy mit készítesz belőle.
Ha joghurt, akkor natúr, nem ilyen-olyan csökkentett. Sovány túró, tej, tejföl mindig van.
Magas hús tartalmú virsli még spar saját márkásban is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!