Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik üzletben lehet Philadel...

Melyik üzletben lehet Philadelphia krémsajtot venni?

Figyelt kérdés
Sajttortához kellene, nem a mascarponera gondolok.

2020. jan. 10. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sütiknél nagyon nem mindegy, hogy mit választasz. Én sütihez mindig mascarponét használok. Abból is csak egy márka, ami bevált. Aldi, Lidl saját márkásakkal nem olyan finom. Sósakhoz szoktam Philadelphiát. És valóban ez nem olyan, mint bármelyik natúr sajtkrém.

Tortához meg nem feltétlenül kell óriási mennyiség. Én ilyen nagyon krémes tortákhoz kisebb tortaformát használok. De ha nagyobbat csinálok, akkor is inkább veszek mindenből jó minőségűt, mert egyébként semmi értelme nekiállni. Akkor egyszerűbb venni egy-két szelet sütit egy cukrászdában :)

2020. jan. 10. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

11!

A mascarpone és a Philadelphia nem ugyanaz. A mascapone egy sajt típus, a Philadelphia meg egy marka. Mindkettő friss krém sajt, de a mascarponét sütéshez nem javasolják, az inkább nyersen, krém alapnak használandó, míg a krémsajt, itt epp a Philadelphia márka sütéshez javasolt. Plusz a mascarpone íztelen, inkább az állaga miatt használt, míg a másik önmagában is ízes, ezért aztán további ízesítés nélkül is használható.

2020. jan. 10. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

9!

"De egy sajttortányi rohadt drága lesz."

"hogy kinek mi a drága, azt hadd döntse el maga!"

Így van, mindenki maga döntse el. Ne te. Neked draga, magad írtad. Nekem nem. A kerdezorol meg nem tudjuk.

2020. jan. 10. 14:23
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

# 12

Plusz: a mascarpone tejszínből készül, és semleges (tejzsír) ízű, a krémsajtok meg savanykásak. És kevésbé zsírosak.

2020. jan. 10. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

12: nem is írtam, hogy ugyanaz 😁 meg azt se, hogy megsütöm a mascarponét.

Én is azt írtam, hogy nem mindegy, hogy mihez mit használ.

2020. jan. 10. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
Az a jó a magyarokban, hogy mindegyikük okosabb mindegyiküknél.
2020. jan. 10. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Mit veszekedtek egymással nem az volt a kérdés hogy mivel lehet helyettesiteni meg hogy ki mennyire csóró. Akinek párezer forintnyi alapanyag drága egy tortához az ne süssön olyat és kész. Cukrászdában mégdrágább. Tesco, spar, aldi, lidl mindenhol láttam már philadelphiát.
2020. jan. 10. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Interspar a lehet kapni és most akciós is pont ma láttam hogy philadelphia krémsajt akciós én csak Eni vetem már .
2020. jan. 10. 19:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Maradok a Philadelphiánál, ha esetleg nem találok a környékünkön a javasol helyeket, akkor az említettekből helyettesítem valamenyikkel. Köszönöm mindenkinek :)
2020. jan. 11. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!