Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » KFC ReKosár menüvel együtt...

KFC ReKosár menüvel együtt mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

A következő lenne a kérdésem. Ugye van ez az új KFC ReKosár amivel 2020-ban 20% kedvezménnyel lehet venni min. két személyes kosarat. DE! Azt írják az oldalukon, hogy 2490Ft. Ez az ár csak maga a kosár, vagy benne van a bele kerülő csirke is. Vagy azt külön kell fizetni, mintha külön menü lenne?

Előre is köszönöm!

2019. dec. 18. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Vásárold meg a stílusos KFC ReKosarat a kiválasztott éttermekben 2490 forintért és gyere vissza 2020-ban bármilyen, minimum kétszemélyes kosarat enni 20% kedvezménnyel."

"Egy megvásárolt KFC Kosár mellé, egy ReKosarat lehet vásárolni."

Ahogy én értelmezem csak maga az üres kosár kerül 2490-be. Mikor veszel most egy min. kétszemélyest kérsz még mellé egy ReKosarat +2490-ért majd 2020-ban viszed mindig magaddal a 20 % kedvezményért.

Legalábbis nekem a szövegből ez jön ki.

2019. dec. 18. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A Rekosár akkor éri meg, ha minimum 10.000 Ft értékben akarsz kétszemélyes kosarat venni 2020-ban, és minden alkalommal viszed magaddal a fém vödrödet, mert anélkül nem érvényesíthető a kedvezmény.
2019. dec. 18. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:

#1: köszi, én is így értelmeztem :)

#2: én nem számoltam ki, köszi <3

2019. dec. 19. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!