Kínai kajától kijöhet a vesegörcs?
Figyelt kérdés
Csütörtök óta nagyon erős vesegörcseim kiújultak, miután kínai kaját ettem. AZóta szenvedek, fáj, mozdulni nem bírok, üvöltök,ahogy eddig, de 1 hétre elmúlt, míg nem ettem abból a kínaiból. Kihozhatta?2019. dec. 8. 14:29
1/12 anonim válasza:
Most üvöltesz vagy már elmúlt, döntsd már el.
2/12 A kérdező kommentje:
Szövegértés? Csütörtökig jól voltam (kb 1 hét időintervallum az előző fájásaim óta) és csütörtöktől fáj nagyon.
2019. dec. 8. 14:40
4/12 anonim válasza:
Ha túl erős volt, vagy egyéb módon túlfűszerezett, akkor bizony attól meglehet.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem eszem meg a maradékot belőle.
2019. dec. 8. 14:54
6/12 anonim válasza:
Sajnos a szövegértés semmire sem jó ha értelmi fogyatékosok szövegeit kell értelmezni.
"Csütörtök óta.. miután kínai kaját ettem"
- Ma vasárnap van, vagyis 3 nappal ezelőtt kínait ettél és kiújultak a vesegörcseid.
"Azóta szenvedek... üvöltök"
- vagyis három napja szenvedsz, üvöltesz
"1 hétre elmúlt, amíg nem ettem..."
??? mibajod???
Megint bekapcsolva hagyták a wifit az intézetben.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg bekapcsolva hagyták nálatok valahol, el kéne venni. 1 hétre elmúlt, de az még csütörtök előtt barátom.
2019. dec. 8. 14:58
8/12 anonim válasza:
hülye vagy, de legalább büszke is rá
9/12 anonim válasza:
Már bocs, de tényleg nagyon hülyén van megfogalmazva.
Segítek:
“Vesegörcsöm volt, ami múlt héten elmúlt. Csütörtökön kínai kaját ettem, azóta megint nagyon fáj. Lehetséges, hogy a kínai miatt újult ki?”
10/12 anonim válasza:
Csütörtöki kínai kaját még megennéd ma? Fuhh.
Ha azt mondják itt, hogy nem attól van, megeszed? :)
Orvos látott a vesegörcsök miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!