Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen eljárás miatt lesz a...

Milyen eljárás miatt lesz a kakaó, hideg tejben oldódó? Szeretnék itthon csinálni ilyen kakaót, nyírfacukorral.

Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem megoldható főzés nélkül. Viszont azon már én is gondolkodtam, hogy miért nincs natúr instant kakaópor? Csak cukorhoz kötve tudják előállítani? Pedig biztos lenne rá igény!
2019. nov. 17. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Ha a holland kakaóport az édesítővel és kevés vízzel (1-2 teáskanál) csomómentesre kikevered, felöntöd hideg tejjel már ihatod is.
2019. nov. 17. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csinálnak egy koncentrált kakaós italt, amit porítanak, neked dehidratálnod kell, tehát visszaadni a nedvesség tartalmát. Nem fogsz tudni ugyanolyat készíteni házi körülmények között.
2019. nov. 17. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!