Ti ilyenkor milyen zöldséget esztek szendvics mellé ami nem olyan drága mint mondjuk a paprika?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 08:49
2/11 anonim válasza:
Ilyenkor hegyes erőspaprikát,paradicsomot,ruccolát,salátamixet eszek.Sima paprikát meg az uborkát nem szeretem annyira.
3/11 anonim válasza:
Hát, én nem Magyarorszagon élek, itt nálunk nincs különbség évszakonként az árban....
De amúgy pl poré hagyma, jegcsapretek, répa, cékla-nyersen is finom- illetve petrezselyem, kapor, metélőhagyma, ami nálam megy, ezekből van itthon cserepes változat
4/11 anonim válasza:
Ha a paprika neked drága, nem tudok alternatívát javasolni. Én paradicsomot, paprikát, retket, spenótlevelet, madársalátát és néha csírákat szoktam szendvicsbe tenni. Az uborkát télen nem szeretem, nincs jó íze.
5/11 anonim válasza:
A jégsaláta elég gazdaságos. Mellé enni nem annyira finom (öntet nélkül), én beleteszem a szendvicsbe.
6/11 anonim válasza:
1-1 darab paprikát azért meg lehet venni ilyenkor is. Néha megengedek magamnak egy kis csomag koktél paradicsomot is, most akciós a Pennyben. Egyébként télen, amikor más szendvicsre való zöldség (gyümölcs) drága, sokszor eszek lilahagymát, vöröshagymát.
7/11 anonim válasza:
Legolcsóbb a hordós apró káposzta, persze csak ha szereted.
Persze készíthetsz fehér káposzta-salátát is, még az is eléggé gazdaságos.
10/11 Kincsesne válasza:
A szárzeller is finom, jóízű, ropogós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!