Mi az a frutti?
Miért, a "tutti" micsoda? Sehol máshol nem használják a frutti kifejezést, csak a kettőt együtt. Arról meg van már információ a neten, csak meg kell keresni (segítek: google - tutti frutti, első találata)
Ha nem ez a kérdés, akkor fejtsd ki mit akarsz megtudni.
Rákerestem mielőtt kiírtam.
Ha nem is a kérdésemre válaszoltál, akkor miért okoskodsz, hogy én is rá tudok keresni?
Nem azt kérdeztem mi az a tutti-frutti.
Frutti olaszul a gyümölcsöket jelenti.
Frutti egy márka.
Frutti egy tánciskola.
Frutti nevű bt is van.
Részben az előzőek kiegészítéseként:
Frutti néven tényleg az édességet emlegették. Én emlékszem rá, én is szerettem. Lapos kocka alakú volt, a zacsin belül egyenként is csomagolva, mint a karamella. Állítólag gyümölcs ízű volt, de az eltérő pasztell színek ellenére nem volt nagy különbség közöttük.
Amolyan lágy, de rágó-szerű állaga volt, de hamar elolvadt a szájban. Néhányat lehetett rágni rajta.
Azt most nem tudom felidézni az eredeti gyártmányon csak Frutti volt-e olvasható, vagy csak a Frutti.
Ettől függetlenül, a frutti a gyümölcs többesszáma, és a vegyes gyümölcsös édességek is Tutti-Frutti néven futnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!