Lehet valahol kapni mérve darálthúst vagy mindenhol a kiszerelt 500grammosat tudom megvenni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 13:02
1/11 anonim válasza:
Persze, rengeteg helyen van kimérős húspult Spar szupermarkettől, CBA-n keresztül, multiknál. Húsboltban, piacon.
2/11 anonim válasza:
Lehet, meglepoen hangzik, de hentesnél próbáltad már?
3/11 anonim válasza:
Én jobban is szeretem az előre csomagolt húst, mivel nitrogén gáz van a csomagban, amitől sokkal tovább eltartható.
Amúgy bármelyik üzletben, ahol csomagolatlan húst árulnak, ott a kiválasztottat le is darálják neked.
4/11 anonim válasza:
Aha, ledarálják neked akármelyiket a húspultban, ott helyben. Combot érdemes
5/11 anonim válasza:
Ahol van húspult, ott kivalasztod a húst, s kéred, hogy darálják le.
6/11 anonim válasza:
én azt hallottam az áruházakban kérős ledarálásról hogy fél kiló alatt hozzá sem fognak, akkor ez nem igaz? én jobban szeretem a dobozost mert valahogy apróbbra van darálva és így nekem szimpatikusabb bizonyos ételekhez
7/11 anonim válasza:
nekem meg a másik szimpibb szemű
De amúgy nekiállnak. van, hogy 30 dekát kérek, akkor annyit adnak.
8/11 anonim válasza:
Ez a fél kilós alsó határ irtó nagy hülyeség, 20-30 dekát is simán ledarálnak, amennyit kér a vevő!
Amúgy kérdező, Te a hentespultot nem ismered, áruházakban még nem láttál??? Ott nem előrecsomagolt hús van!
9/11 anonim válasza:
Én az előrecsomagoltat jobban szeretem. Megvettem, felét felhasználtam, másik felét meg egy nejlonzsákban lefagyasztottam. Semmi baja, legközelebb meg húst már nem kell venni.
10/11 anonim válasza:
simán lefagyasztom a nem előrecsomagolt akárhány részét is...
és nem kell megvennem se annyit, ha nem akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!