Sparban, miként tömjem tele a kis adag salátás tálat, mivel, hogy jól járjak?
Szerintem a mártások azok, amiknek legmagasabb a kilóára.
Mellé végy egy egész paradicsomot és egy doboz kukoricát, és otthon tedd bele!:)
A többi filléres dolog, de még a cékla az, amit a legmacerásabb így konyhakészre készíteni, szóval akkor esetleg cékla, paradicsom, lilahagyma, kukorica. Plusz amit külön megveszel a sok mártáshoz.
Emberek, nem ismeritek ezt a renddzert. Van egy pult, tartályokkal. Ezekben különféle darabolt zöldségek, gyümölcsök. Ezen kívül van még egy-két palack öntetekkel. Továbbá van háromféle méretű doboz. Ezeket lehet telepakolni. Ha az egyiket leveszed, és üresen a pénztárhoz viszed, akkor is ki kell fizetni a hozzá tartozó árat. Mondjjk 600 forintot.
De ugysnennxi lesz a számla, ha teljesen teleteszi.
Szóval tök mindegy, milyen drága rendesen az a valami, amit beletesz, milyen mennyiséget sikerül belevarázsolni.
Ezt szeretné úgy megoldani, hogy anyagilag jól jöjjön ki.
Nem fog sikerülni, mert irreálisan magasak az árak.
7: A csak attól függ, mekkora az étked és mennyi az órabéred.
A kis doboz az 300 Ft, én azt együltő helyemben nem bírom megenni, tehát kb. 250 Ft-ból jól lakom. És ha otthon akarom elkészíteni, akkor meg kell vennem sokkal drágábban a fél- vagy egyliteres szószokat 2-3000 ft.os literáron, plusz a zöldségeket, megmosni, feldarabolni, edényt venni, azt elmosni... Mialatt kereshetnék 10 000 Ft-ot, és az alapanyagok kitesznek mondjuk 200 Ft-ot, a mosogatás költségei (szivacs, melegvíz, víz, mosogatószer) pedig kitesznek 50 Ft-ot. Ez az időspórolás így eleve 0 Ft-omba kerül így nekem.
Pedig megéri, ha az ember egyedül eszik. Külön-külön megvenni 10 felé zöldséget meg 2 fajta szószt nem olcsó. Kifizetődőbb dobozosan venni, ha csak annyira van szükséged.
Nyílván egy 5 tagú családnak jobban megéri az alapanyagokat megvenni.
Pakold tele, nyomkodd le, hogy több férjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!