Plazmaadás előtti napokban ki mit szokott enni?
Ha még nem késő... Amikor reggel-délelőtt adsz plazmát, akkor nagyon gyorsan hidratálnod kell a szervezeted 2-3 liter folyadékkal (mert alvás közben ugye nem iszol). Előtte való nap tényleg nem ehetsz zsíros kaját ebédre-vacsorára. Reggelire még belefér. Az a baj, hogy a zsírbevitel meglátszik a plazmádon. Ha délután-estefelé mész ferezisre, akkor könnyebb dolgod van: egész nap diétás étrend, nem ehetsz zsírosat + könnyebben elosztod a 2-3 liter folyadékbevitelt, pl. óránként egy-egy pohárral.
Ami nekem mindig működik:
- reggelire bármilyen hal salátával és kenyérrel. A salátára mehet 1 pohár alacsony zsírtartalmú joghurt, amibe én dressszingport is bele szoktam keverni. Vagy zabpehely-cornflakes tejjel. A müzli csak azért nem oké, mert tartalmaz olajos magvakat. Tojásból csak a fehérjét.
- ebédre roston, vagy sütőzacskóban, szóval zsiradék nélkül sült csirkemell zöldséges rizzsel. Tojásos cucc itt már abszolút nem ajánlott.
- köztes étkezések, ha megéheznék nap közben: gyümölcs, darabolt zöldségfélék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!