Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Active FiberShake?

Nataaliavok kérdése:

Active FiberShake?

Figyelt kérdés
annyi annyi áradozást kaptam róla ,viszont elég drága ,mi a véleményetek??
2019. aug. 4. 11:21
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia! Én a sok pozitív véleményen felbuzdulva rendeltem 28 darabot és mindegyik borzalmas :/ az egész habbà vàlik és tele van édesítővel! Próbàlkozom inni/enni őket, hogy ne menjen kàrba a pénz, de egyszerűen hányingerem lesz tőle, úgyhogy általában a kukában végzik. :( pedig nagyon bíztam benne és sehol egy darab negatív véleményt nem láttam se Facebookon,se Instagramon... vagy szűrik őket vagy velem van a hiba :D
2019. okt. 31. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan ízek amik egészen borzasztóak pl Caramel Frappé vagy almáspités. Délután fele nem is ajánlatos fogyasztani, mert a benne lévő guarana felpörget és nem tudsz majd aludni. Reggelire nekem ezek a puddingok hiányérzetet okoztak, kellett valami rágcsa mellé. A csokis és a vanilliás ízek nem rosszak, de hamar meg lehet őket unni.
2020. júl. 19. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak személyes vélemény; nekem nem ízlett. Két fajtát kóstoltam meg, az egyiknek a felét ki is öntöttem. Az íze volt nagyon rossz, pedig annyi pozitív kommentet olvastam és úgy beleéltem magam, hogy azt hittem, hogy ízleni fog.
2020. júl. 28. 05:38
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem most ontotta a Facebook a reklámjaikat, így gondoltam kipróbálom, ha már lehet kapni a Rossmannban is. Vettem egy doboz sós karamellásat. A hányinger kerülget, amikor próbálom inni, annyira rossz állagra és ízre is. El nem tudom képzelni, hogy hogy van ennyi pozitív visszajelzésük. Én csak azt bánom, hogy nem olvastam el a GYK-n a fibershake-es bejegyzéseket, megspóroltam volna a pénzemet. 😕
2023. jún. 19. 21:13
 5/5 anonim válasza:
100%

Sziasztok, a pozitív vélemények miatt mi is ki szerettük volna próbálni. Így utólag kár volt ennyi pénzt költeni erre. Minden ízből vettünk, hogy különbséget tudjunk tenni. 3 félét kóstoltunk meg, bízva abban, hogy a következő jobb lesz, de mindegyik nyúlós takonyszerű állagú, ehetetlen ízű volt. Elkészítettük tejjel és vízzel is, nincs jelentősége, ettől nem lett jobb. Rengeteg mesterséges íz van benne. Borzasztóan ízetlen függetlenül attól, hogy melyiket kóstoltuk.

Személyes véleményem, hogy ebből akkor se ennék ezután, ha ingyen kapnánk.

2023. nov. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!