Z3nirH kérdése:
Hány éves kortól lehet energia italt venni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 12:13
1/4 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint nincs korhatár. Tőlem egyszer 22 évesen megkérdezte egy eladó mikor energiaitalt akartam venni egy falusi nagyobb boltba, hogy elmúltam-e 18. De szerintem szimplán csak félre volt tájékozódva.
2/4 anonim válasza:
Nincs korhatár, pár évvel ezelőtt is volt róla szó, hogy beemeljék a fogyasztóvédelemről szóló törvénybe, hogy 14 vagy 18 év alatt ne lehessen energia italt kiadni, de nem lett belőle semmi, elsősorban annak az egyszerű oknak köszönhetően, hogy baromi nehéz meghatározni mi számít energia italnak, főleg úgy, hogy más termékeket(pl kávé) ne fedjen le, viszont a gyártok se tudják egyszerűen kicselezni.
Ettől függetlenül a bolt hozhat olyan olyan rendelkezést, hogy csak bizonyos kor felett ad el energia italt.
3/4 De La Cruse válasza:
Azokat egész életedre felejtsd el.
A sör is energia ital egyébként.
4/4 anonim válasza:
Mikor már tudsz beszélni. Nincs korhatár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!