Sparban miért nincsen a kasszáknál mérő?
Gondolom így gyorsabb nekik...
Egyébként én is jártam már így, és nem azért kedves első mert én hülye vevő nem vettem észre a mérleget(mert pl a lidl-ben van mérleg, de mégcsak nem is matricás), hanem mert iszonyat ritkán járok spárba és meg se fordult a fejemben, hogy nekem kell lemérjem...
Azt viszont én is tapsztaltam és nem értem, hogy ezért miért kell bunkón és mások előtt alázva a vásárlóra szólni...
Nem is szívesen járok spárba a stílusuk miatt..
"akkora balfék vagy"
29 éves vagyok és még életemben nem jártam olyan boltban ahol nem a kasszánál kell lemérni. Nem tudtam hogy létezik ilyen.
Pont hogy az a ritkább, ahol a pénztárnál mérnek, és csak néhány éve lett ez bevezetve. Szóval az a normális/átlagos, hogy te matricázol.
Tescoban is fel lehet matricázni mindent (csipogós vásárláshoz), bár igaz, ott mérleges a pénztár is, szóval választhatsz.
Az, hogy bunkók voltak, nyilván nem normális ettől függetlenül.
Nem biztos amúgy, hogy nem mérleges az a vonalkódolvasó tálca!
Szóval csak úgy mondom, ne adj isten ezen felbátorodnál, és holnap visszamennél, betennél a zacskóba mondjuk 3 almát, lemérnéd, felcímkéznéd, majd ezután beletennél még egy almát és úgy kötnéd be a zacskót... mert ugye ez klasszikus trükk volt a teszkó őskorában - :)
akkor ne tedd!
Mérlegük lehet hogy van, csak nem olyan a rendszerük, hogy nekik kell a kódot beütni, de ettől még leellenőrizhetnek hogy "jól" mértél e.
Nálunk a Sparban nem is kell visszanyitni a zacskót, beírod a kódot utána meg a darabszámot és nyomtatja a matricát,de itt csak a pékárura vonatkozik.
Amúgy ezeken a helyeken ki is van írva, hogy neked kell vele vacakolni,szerintem jobb így, mint hogy a pénztáros keresgeti meg kérdezgeti mi micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!