Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Amikor a boltokba kirakják...

Amikor a boltokba kirakják már szerda estére a másnaptól akciós dolgokat, akkor azok már akciós áron vannak ott onnantól, vagy csak másnaptól?

Figyelt kérdés
tehát nem arra gondolok ami állandó termék valahol, hanem pl. Pennyben van minden héten szezonális dolgok, kütyük, kaják, (amerikai, olasz stb. heteknél) és sokszor látom hogy már előző nap késő délután van ami ott ki van rakva belőlük, ezek már a másnapi akciós áron lehetnek, vagy valami tipikus trükközés?
2019. márc. 6. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Másnaptol lesz akcios.

Ha még aznap megveszed az eredeti árat fizeted.

2019. márc. 6. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Azon az áron kell eladni, ami ki van téve hozzá a polcon.

Ha ez már az új, akkor azon.

2019. márc. 6. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A teljes, nem akciós ár van kiírva fölé egészen szerdán zárásig. Például a Lidlben a holnaptól akciós narancslé már ma délután ki van rakva az "olcsópontra" de még a teljes ár van fölé írva. Ez így korrekt. Nem várható el, hogy csütörtökön nyitás előtt rendezzék át a boltot.
2019. márc. 6. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha fel van a dátum tüntetve, hogy mettől meddig árulják olcsóbban, akkor előtte való nap az eredeti árán kell adni.

De ha nincs odaírva az eredeti ára, csak az akciós, akkor azon az áron, ami ki van rakva. Hiába az újságban más van írva.

2019. márc. 6. 18:18
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én inkább azt tapasztalom hogy sokminden csütörtök reggel ki sincs még rakva sajnos, úgy kell kisakkozni hogy ne is menj túl hamar, de valamikor azért délelőtt, hogy mások le ne nyúlják előled, aki meg normál munkarendben dolgozik az így járt
2019. márc. 6. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Kérd el a vásárlók könyvét, hogy beleírd, hogy az általuk akciósan reklámozott áru nincsen készleten, tehát megtévesztik a vásárlót. Hidd el, 10-ből 9 helyen hirtelen lesz készleten.

Rengetegen csinálják, hogy így csalogassanak vevőt az üzletbe, aztán mivel az nincsen, vesz mást az ember az üzletben. Direkt csinálják ezt. Üzletpolitika.

2019. márc. 6. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Hiaba lettem lepontozva, pont jol irtam...

Sparban sokszor volt kint nalunk mar ah uj ar szerdán. Azon kell adni

2019. márc. 6. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a sparban rendszeresen úgy vásárolok, hogy szerda este már az akciós árra van a kassza átállítva.
2019. márc. 6. 19:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Sparban amúgy is csinálnak olyat legalábbis nálunk így megy hogy zárás előtt fél órával talán(?) akcióssá válik némelyik pékáru meg sült húsok
2019. márc. 6. 19:50
 10/12 A kérdező kommentje:
-ezt csak mellékesen jegyeztem meg, mert máshol nem látok hasonlót
2019. márc. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!