Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tescoban minden nap sütnek...

Tescoban minden nap sütnek tortát? Hány óra körül érdemes menni?

Figyelt kérdés
Szeretnék akkor menni, amikor kiteszik az árut és van választék. Hátha valaki tud erröl infót adni :)
2018. dec. 16. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

A Tescoban NEM sütnek tortát, hanem kapják a beszállítótól.

Az ottani eladókat kell megkérdezni, hogy hány órakor szokott jönni a szállítmány.

2018. dec. 16. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A Tesco a nem sütnek tortát! A beszálítótol kapják! Így bármikor mehetsz.
2018. dec. 16. 08:59
 3/9 anonim válasza:
100%

Három éve még ahol dolgoztam még csináltak helyben tortát. Igaz nem sütötték, hanem kész piskótalapokat használtak hozzá.

A legjobb szerintem ha helyben megkérdezed. Meglehet, hogy egy kis időre félre is rakják neked.

2018. dec. 16. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Igen, mindennap. Cukrászok csinálják. Délelőtt csinálják a tortákat. Úgy, hogy szerintem érdemes oda menni olyan déltől, 12-től mert akkor kb. már szokott lenni több torta is készen. De vesznek fel rendelést is és megőrzik neked a tortát ha kérsz tőlük.
2018. dec. 16. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Melyik Tescoban? Mert itt pl. 100%, hogy nincs se cukrász, se helyben sütött torta.
2018. dec. 16. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
sajnos a legtöbb Tescoban megszűnt a saját cukrászda... beszállítótól kapott "Kézműves" tortákat tesznek ki, amiknek fele már szállításkor megsérül, kb. kétszer annyiért adják, mint a helyben készítettet és nem is olyan friss finom. Általában délelőtt teszik ki, addig van, míg el nem hordják.
2018. dec. 16. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Előttem már mindent leírtak. De csak akkor vegyél a tesco-ban, ha létszükséglet, mert "nemfinomak".
2018. dec. 16. 14:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 1 körül mentem, volt egy tucat féle torta és mindből volt választék.

Szeretjük a tesvos tortát, azért is mentem oda. Nagyon friss volt és nagyon fincsi, jó áron. :)

2018. dec. 16. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
16%
És ha megnézted vóna a garját, kiderült volna hogy 2019-ben is jó még :-)
2018. dec. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!