Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni mézeskalácsot...

Hol lehet kapni mézeskalácsot Budapesten vagy Budapesttől max 100km-re, ami nem díszített? Saját minta kellene rá, de eddig nem láttam sehol. Jó lenne a teljesen egyszerű csillag alakú is.

Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Szia Kérdező!

Sajnos a megnyílvánulásodból is azt sugallod hogy SAJÁT gondolkodásodban NEM gondoltál arra hogy cukrászterméket cukrászdában vásárolj/rendelj.

(Biztosan ezért akadt be az IKEA a gondolataitba mert hiányzik a húsgolyó...?)

2018. dec. 11. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

lehet kész mézeskalács tésztát venni ,

az ikeába is kapsz mézeskalácsot ,

2018. dec. 12. 05:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha az a kérdés, hogy hol lehet venni, akkor arra várnak választ. Pont.
2018. dec. 12. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

"Hol lehet kapni mézeskalácsot Budapesten vagy Budapesttől max 100km-re, ami nem díszített? Saját minta kellene rá, de eddig nem láttam sehol. Jó lenne a teljesen egyszerű csillag alakú is."

-A mézeskalács olyan SÜTEMÉNY, mely változatos alakjával és díszítésével sokféle lehet.

-Cukrászda:Édességeket árusító vendéglátóhely, ahol SÜTEMÉNYeket, tortát, fagylaltot lehet kapni, és helyben is el lehet fogyasztani.

Kérlek ne súlyosbítsd az értelmi megítélésedet!

2018. dec. 12. 14:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Már hozattam valakivel. És qrvára nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam. De látom még ezen pörögtök :D Na megyek enni, étterembe, mert főzni sem fogok.
2018. dec. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!