Hol lehet most Budapesten egész pulykát venni?
Figyelt kérdés
A Vámház körúti és a Fehérvári úti piacon nincs.2018. nov. 15. 14:32
1/9 anonim válasza:
A Metro áruházakban, a Fény utcai piacon például.
2/9 A kérdező kommentje:
Metro kártyám sajnos nincs. A Fény utcai piacot megnézem, köszönöm. Biztosan tudod egyébként, hogy ott van?
2018. nov. 15. 15:02
3/9 anonim válasza:
A legtöbb metróba lehet 1 napos kártyát igényelni szóval nem okozhat gondot.
4/9 A kérdező kommentje:
Magánszemélyként? Ha jól tudom, csak vállalkozók igényelhetnek.
2018. nov. 15. 15:20
5/9 anonim válasza:
Magánszemélyként is lehet egy napra bemenni! (Legalábbis biztos, hogy volt olyan nap.) Metroban szoktak.
Némelyik piacon is, de nem mindig.
6/9 anonim válasza:
Budaörsi Metro-ban szombaton nem volt.
Nem tudom, mikorra kell, a helyedben egy olyan piaci árust, akinél van sok pulykahús is, kérdeznék meg, tud-e egész pulykát hozni és mikorra.
7/9 A kérdező kommentje:
Szombatra kellene, illetve holnap már pácolnám. Nem gondoltam, hogy ilyen macerás egy szárnyas beszerzése fővárosunkban :).
Köszönöm az ötleteket.
2018. nov. 15. 17:57
8/9 anonim válasza:
Egészben sajnos tényleg elég macerás. Mi csak combokat szoktunk venni, mert azt kicsit könnyebb.
9/9 anonim válasza:
Metroba december végéig bárki kérhet napijegyet, ha odacsörögsz megmondják van-e pulyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!