Miért nincs a boltokban rántotta?
Ez egy jó kérdés :D Nem is értem a felháborodást a válaszokban. Most attól, hogy romlandó, miért ne lehetne boltban? Lehet, hogy a válaszolók nem szoktak boltba járni, de akkor elárulom, hogy a boltokban szokott lenni hűtő. A tej is nagyon romlandó, mégis lehet kapni. Nem értem, miért lenne a készen árult rántotta olyan durva dolog, amikor komplett vasárnapi menüket is árulnak készen, köret+hús+szósz, lasagne meg ilyesmi.
Egyébként én külföldön élek, és itt Tescóban lehet venni spanyol tortillát (nem a lapos palacsintaszerűt, az a mexikói, hanem a rendes spanyol tortilla de patatas-t) készen megsütve, csomagolva. Szóval a rántotta se lenne kivitelezhetetlen, de azt még nem láttam sehol.
#10: Én néha veszek reszelt sajtot, nem az idő miatt, bár így is 2-3 órám megy el a konyhában, hanem mert UTÁLOK reszelni. De egyik se ízlik, így inkább mégis nekidurálom magam néha és megreszelek egy csomó cheddart, az finom lesz :D
Nos, ami a kérdést illeti, bizonyára nincs rá kereslet. Meg is értem, a rántotta könnyen elkészíthető és inkább frissen jó. A legtöbbünknek semmi értelme nem frissen készíteni, ráadásul mindenki máshogy szereti (bár ez a többi készételnél sem gond).
A krumplipüréporon nem akadok ki, a krumplipüré, bár egyszerű dolog, azért időigényesebb.
Nekem a palacsinta- és muffinpor az, aminél fogom a fejem, hogy az emberek mennyi pénzt fizetnek sütőporos lisztért vagy miért. Ezek direkt egyszerű ételek, palacsintánál ráadásul a macera 99%-a a sütés... S ezekhez még adni kell ezt-azt, legalábbis régen tuti kellett a palacsintaporhoz tojás és tej, ma már nem tudom.
Költözz Izlandra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!