Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs a boltokban rántotta?

Karacka2 kérdése:

Miért nincs a boltokban rántotta?

Figyelt kérdés
bolt,cba,spar,rántotta
2018. szept. 20. 14:34
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
88%
A kész ételek relatíve gyorsan romlanak, ezért nem lehet őket tömeggyártani, legalábbis nem lenne értelme. Ilyeneket maximum bisztróba éttermekbe, gyorskajáldába találhatsz, ahol helyben készítik.
2018. szept. 20. 16:12
 12/22 anonim válasza:
100%
Pont az imènt olvastam a Facebookon hogy valamelyik orszàgban (màr nem emlèkszem melyikben) megjelent a csomagolt ràntotta,ès azzal "jellemeztèk" hogy idàig süllyedt a vilàg. :/
2018. szept. 20. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy jó kérdés :D Nem is értem a felháborodást a válaszokban. Most attól, hogy romlandó, miért ne lehetne boltban? Lehet, hogy a válaszolók nem szoktak boltba járni, de akkor elárulom, hogy a boltokban szokott lenni hűtő. A tej is nagyon romlandó, mégis lehet kapni. Nem értem, miért lenne a készen árult rántotta olyan durva dolog, amikor komplett vasárnapi menüket is árulnak készen, köret+hús+szósz, lasagne meg ilyesmi.

Egyébként én külföldön élek, és itt Tescóban lehet venni spanyol tortillát (nem a lapos palacsintaszerűt, az a mexikói, hanem a rendes spanyol tortilla de patatas-t) készen megsütve, csomagolva. Szóval a rántotta se lenne kivitelezhetetlen, de azt még nem láttam sehol.

2018. szept. 20. 16:58
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Spanyol tortilla egy burgonyás etel, mely kicsit megpiritva, melegítve ujra finom lesz. A rántotta ujramelegítve pocsék tud lenni.
2018. szept. 20. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

#10: Én néha veszek reszelt sajtot, nem az idő miatt, bár így is 2-3 órám megy el a konyhában, hanem mert UTÁLOK reszelni. De egyik se ízlik, így inkább mégis nekidurálom magam néha és megreszelek egy csomó cheddart, az finom lesz :D

Nos, ami a kérdést illeti, bizonyára nincs rá kereslet. Meg is értem, a rántotta könnyen elkészíthető és inkább frissen jó. A legtöbbünknek semmi értelme nem frissen készíteni, ráadásul mindenki máshogy szereti (bár ez a többi készételnél sem gond).

A krumplipüréporon nem akadok ki, a krumplipüré, bár egyszerű dolog, azért időigényesebb.

Nekem a palacsinta- és muffinpor az, aminél fogom a fejem, hogy az emberek mennyi pénzt fizetnek sütőporos lisztért vagy miért. Ezek direkt egyszerű ételek, palacsintánál ráadásul a macera 99%-a a sütés... S ezekhez még adni kell ezt-azt, legalábbis régen tuti kellett a palacsintaporhoz tojás és tej, ma már nem tudom.

2018. szept. 20. 19:38
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Amerikában lehet kapni rántottának való tojást felverve:D Csak bele kell önteni a serpenyőbe. Nálunk is árulhatnák.
2018. szept. 20. 20:00
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
15. Errol nem is beszélve, hogy azokban a porokban mennyi adalekanyag van, a liszten, sütőporon meg alap dolgokon kívül
2018. szept. 20. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Költözz Izlandra. :)

2018. szept. 22. 18:46
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

Na nesze nektek, ezt most találtam. Van még kérdés?

[link]

2018. szept. 23. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
ja bocs, már a #18 megelőzött.
2018. szept. 23. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!