Pizza Hut vélemény?
Romlott a minősége és a választék.
Amikor a Király utca sarkán megnyílt ezer éve, akkor nagyon klassz volt. A mai csak árnyéka már.
Gyorsaság alatt nem tudom hogy a kiszállításra vagy a hülye készítésRe vagy kíváncsi. Még sosem rendeltem tőlük, de helyben tényleg maximum 10 perc , de általában tartják magukat a beígért 5 perces időkerethez.
Minőségében romlott az évek alatt, elég spórolósak lettek, de még mindig ez a kedvencem a franchise pizzériák közül.
Az ár szerintem egy kicsit túlzó a mérethez képest, egy embernek egy étkezésre tökéletes, de szerintem pár tucat embert buliban ne innen akarj jóllakatni.
mellettem nyilt egy budan, nem tudom
annyit lattam hogy egy pizza ami ha jol emlekszem az atlagosnal kisebb 26 centisek lehetnek 2000 forintos aron horror
ugy emlekszem (kisebb koromban rendeltunk toluk kb. 15 eve) vastag teszta rengeteg sajt, nagyon zsiros
nekem nem tetszik, sose jarok nem is fogok nem tervezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!