Angliában (Manchester környékén) hol lehet kapni Knorr alapokat?
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan kellene pár darab Knorr alap és sehol nem találtam eddig. Hol van olyan bolt ahol 100%ig lehet kapni? London és környéke sajnos kilove mert nincs autónk és kicsi gyerekkel vagyok aki nem szeret buszozni :/2018. febr. 22. 23:10
1/8 anonim válasza:
Egy ottani fórumon kérdezd meg, azoknak a válaszolóknak van helyismeretük.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán minek akarsz ilyen vacakokat? Fele annyi pénzböl és fele annyi idö alatt megcsinálod normális alapanyagokból és nem károsítod a gyereked egészségét sem.
3/8 anonim válasza:
Szerinted akik ezt az oldalt olvassák hány %-ban laknak Angliában, Manchester környékén?
4/8 anonim válasza:
Lengyel boltokban, tesco-ban és sain'buryben is kapható.
5/8 anonim válasza:
En is a lengyel boltot mondom. Legalabbis itt felenk mindben van.
6/8 anonim válasza:
Nem messze Manchestertől lakunk . Nálunk majd minden lengyelnél van sőt ,tescoban is láttam már .
7/8 anonim válasza:
Lengyel bolt. Néha a Tescoba is vannak ilyenek a World Foods szekciónál általában.
8/8 anonim válasza:
40 éves vagyok, 25 éve főzök, de még sose használtam ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!