Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Sok albán pékség van Magyarors...

Sok albán pékség van Magyarországon?

Figyelt kérdés

Ahol lakom ott is azt mondják egyre, hogy albán és komolyan az egyik legjobb, nagyon finom termékeik vannak.

Dunántúli vagyok egyébként.

2018. febr. 18. 04:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
85%
Albán pékségekkel az a baj, hogy nem tartják be a Magyar Élelmiszerkönyv jogi előírásait, mert ha nem "Kakaós csiga" amit sütsz, hanem "Kakaós kígyó", akkor egyből nem kell betartani a kakaóscsigára vonatkozó minőségi előírásokat, hanem készítheted mérgező hulladékból is. Ezzel persze nagyon olcsón tudnak rossz minőségű (de nagyon finom, és nagyon nagy!) árut eladni, így ellehetetlenítik a becsületes magyar pékségeket. Ez egy nem igazságos verseny, olyan, mintha motorral indulnál a kerékpárversenyen. Aki szívén viseli a magyar kisvállalkozások sorsát, az ha lehet, elkerüli azokat a pékségeket, ahol a Magyar Élelmiszerkönyvben nem említett nevű termékeket lát.
2019. okt. 21. 16:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt én is észrevettem, hogy az adagok sokszor kétszeresei a magyar pékségekének. Ennek ellenére eddig még nem volt bajom ezzel. A levelestésztás sütiket nagyon jól készìtik el.
2019. okt. 23. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!