Ha a Tescoban eszek de aztán kifizetem, az bűncselekmény?
26-os vagyok. A nem kínais, retikülös pánikhölgynek... érdekes módon nekem is pont pánikbetegséggel vannak tapasztalataim. Aki olyan ostobenkó, hogy tudja hogy x dologra van szüksége, de nem visz magával, mert nem trendi és ő csak luxus retikült hord magánál, az egy retardált.
Nem a boltnak, az eladónak, az atyaúristennek vagy Orbán Viktornak az érdeke hogy te ne dobd fel a talpadat. Nem, még akkor sem, ha te Louis Vuitton retiküllel rázod magad, mert az olyan trendi és gááááz gondoskodni magadról, mint minden más felnőtt ember.
De nyilván plázacicuka (most elő lesz adva hogy tekintetes ügyvéd asszony, ki mellette sebész, egyetemi tanár és mosolyával AIDS-es afrikai árvákat gyógyít ingyen) itt a kúl, aki szerint rosszab opció "kínai táskával" járni, mint ellátni saját magadat.
Én maximum a vizet bontom meg, ha szomjas vagyok nyáron, de ennyi.
Azt a negyed órát nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni kaja nélkül.
Évi 300-szor járok boltba és többször láttam már előttem vagy mögöttem a sorban álló embereket, hogy italt bontanak fel és megisszák, isznak belőle, aztán visszarakják a többi cucc közé. Vagy gyerekeket is láttam már, hogy megesznek egy szelet csokit, aztán a szüleik visszarakják az üres papírt a többi közé, a kasszás lehúzza azt is és ennyi.
Én nem csináltam még, de szerintem életemben vagy féltucat alkalommal láttam már és soha senki nem szólt ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!