Tudtok Pest bármelyik pontján boltot, ahol kiadják az alkoholos italokat?
Figyelt kérdés
Kisbolt, kocsma, abc, cba, coop stb.
Westend aluljárót ismerem az ázsiai férfival, de itt kifogy a tudásom.
17 éves vagyok, és leginkább nem önszórakoztatásra szeretném, hanem a legtöbb ismerősöm most tölti a 18-at és a bulikba szoktunk vinni, de az én városom környékén nem igen van, úgyhogy Pesten ha járok arra megvenném. Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 17. 12:19
1/5 anonim válasza:
Mindenhol kiadják.
18 év felettieknek.
2/5 anonim válasza:
A legtöbb helyen találsz olyan embert, aki egy felesért kifizeti neked. Vagy megkérsz egy havert aki pont elmúlt 18 és bevásárolsz vele. Nem jó dolog a NAV-val szórakozni.. kevesen olyan bátrak, hogy ezen bukjanak meg.
3/5 Tóth Péter Tamás válasza:
Menj be, próbálj venni piát, ha kérnek személyit, akkor mondd azt, hogy a kocsiban hagytad, és lelépsz. Ilyen egyszerű.
4/5 Tóth Péter Tamás válasza:
Am a keletinél az Erzsébet híd felé van egy cigis, ott kiadták nekem.
5/5 anonim válasza:
Inkább vegyél csokit a piára szánt pénzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!