Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tudtok Pest bármelyik pontján...

Tudtok Pest bármelyik pontján boltot, ahol kiadják az alkoholos italokat?

Figyelt kérdés

Kisbolt, kocsma, abc, cba, coop stb.

Westend aluljárót ismerem az ázsiai férfival, de itt kifogy a tudásom.

17 éves vagyok, és leginkább nem önszórakoztatásra szeretném, hanem a legtöbb ismerősöm most tölti a 18-at és a bulikba szoktunk vinni, de az én városom környékén nem igen van, úgyhogy Pesten ha járok arra megvenném. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 17. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol kiadják.

18 év felettieknek.

2017. jún. 17. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen találsz olyan embert, aki egy felesért kifizeti neked. Vagy megkérsz egy havert aki pont elmúlt 18 és bevásárolsz vele. Nem jó dolog a NAV-val szórakozni.. kevesen olyan bátrak, hogy ezen bukjanak meg.
2017. jún. 17. 20:13
 3/5 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Menj be, próbálj venni piát, ha kérnek személyit, akkor mondd azt, hogy a kocsiban hagytad, és lelépsz. Ilyen egyszerű.
2017. jún. 18. 13:43
 4/5 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Am a keletinél az Erzsébet híd felé van egy cigis, ott kiadták nekem.
2017. jún. 18. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél csokit a piára szánt pénzen.
2017. jún. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!