Miért kell kitakarítani nagyon a húsdarálót marha után, vagy miért nem szeretnek marhát darálni vele?
Figyelt kérdés
Van ennek valami oka?2017. márc. 16. 21:43
1/3 anonim válasza:
A marha előtt kelll takarítani! A disznó férges, a szárnyasok szalmonellásak, ezeket úgyis jól átsütve/főzve fogyasztod.
A darált marha viszont nyersen is ehető (tatárbeefsteak, hamburger pogácsa belseje), így nem szennyeződhet djsznóval, csirkével.
2/3 anonim válasza:
Nébih előírás.
Az elméleti okot leírta az 1-es, de ennek a veszélye is majdnem elméleti. Az oka a nébih szabályozás.
3/3 anonim válasza:
Nekem szárnyast sem daráltak sertéses darálón. Tehát szerintem tök mindegy milyen hús, a lényeg, hogy ne vegyüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!