Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért kell kitakarítani...

Miért kell kitakarítani nagyon a húsdarálót marha után, vagy miért nem szeretnek marhát darálni vele?

Figyelt kérdés
Van ennek valami oka?

2017. márc. 16. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

A marha előtt kelll takarítani! A disznó férges, a szárnyasok szalmonellásak, ezeket úgyis jól átsütve/főzve fogyasztod.

A darált marha viszont nyersen is ehető (tatárbeefsteak, hamburger pogácsa belseje), így nem szennyeződhet djsznóval, csirkével.

2017. márc. 16. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nébih előírás.

Az elméleti okot leírta az 1-es, de ennek a veszélye is majdnem elméleti. Az oka a nébih szabályozás.

2017. márc. 17. 05:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem szárnyast sem daráltak sertéses darálón. Tehát szerintem tök mindegy milyen hús, a lényeg, hogy ne vegyüljenek.
2017. márc. 18. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!