Hallottam egy boltról Budapesten ami hamarosan lejáró/lejárt élelmiszereket árusít, hol van ez?
Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 21:03
1/6 anonim válasza:
Gondolom nem erre gondolsz,de a tescoban vannak szinte minden soron(minden részleghez(zöldség-gyümölcs,kenyerek stb))
És ezek mind sárga címkékkel vannak ellátva
Pl én múltkor 12 pöttyöst kevesebbért vettem így,mint az eredeti árú ötös volt 😂😂
2/6 anonim válasza:
Király utcában van valahol egy, sajnos pontosabbat nem tudok, mer t nekem is csak említették.
3/6 aperitif válasza:
Kettőt tudok Pesten, az egyik a Bosnyák téri, a másik a keresztúri piacon van. Közeli lejáratú termékeket árulnak, lejártat nem.
4/6 chuck dorisz válasza:
Lehel tér, Akciókuckó, és Teve utca, Teveszed bolt. Lejártakat egyik sem árusít, mert bünti jár érte.
5/6 jani273 válasza:
A kajakon a lerati datum nem azt jelenti hogy addig fogyeszthato hanem azt jelenti hogy addig orzi meg a minoseget amit jonak titulaltak. Nagyon sok lejart konzerv p evekig fogyaszthato vagy mas friss kaja es meg hetekig eheto a trolastol fugoen. Fagyasztott kajak meg akar ket ev ulva is fogyaszthatok.
6/6 anonim válasza:
Olyat találhatsz ami hamarosan le fog járni, de olyat ami már lejárt, nem valószínű, ugyanis a jelenlegi Á.N.T.SZ. jogszabályok szerint az már nem kerülhet kereskedelmi forgalomba.
Ha ilyet talál az Á.N.T.SZ. úgy megbünteti az üzletet csak úgy sistereg, durvább esetben akár be is zárathatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!