Coop boltoknak megéri működni?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán forgalmuk ? Szanaszét tele van velük az egész ország, de az áraik az egekben vannak. Vásárol ott egyáltalán valaki ?2017. febr. 23. 09:22
11/15 anonim válasza:
Minden reggel a coopban veszek reggelit, ez van legközelebb a sulinkhoz. Ugyan olyan árban van mint sok bolt szerintem. Én szeretem, kedves az eladó néni :)
12/15 anonim válasza:
Anyukám mindig a Coopban vásárol,mert az van legközelebb.
Én is néhány dolgot ott szoktam,meg reggelit ott szoktam venni.
Viszont a múltkor majdnem dobtam egy hátast ,mikor megláttam,hogy amit szoktam inni az Apenta vitamixx 280forint,a másik boltban pedig 200.
13/15 anonim válasza:
A környékünkön (Budán) most fog bezárni a második is, én sem értem, miért, de volt forgalma, mindig sokakat láttam ott. Drága is, sz'r is, és persze még át is vernek, legalábbis pár éve még ez volt a rendszer, azóta nem foglalkozom velük, de minden bizonnyal nem változott semmi.
14/15 A kérdező kommentje:
Thxxxx mindenkinek a választ.
2017. febr. 23. 21:56
15/15 anonim válasza:
Vidékre igen kiépült és sokszor csak az az egy bolt van a faluban, nem hiába a jó szomszéd a reklámnevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!