Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » 18 éves kor alatt szeszesital?

18 éves kor alatt szeszesital?

Figyelt kérdés
A TESCO ban vannak ezek a bankkártyás önkiszolgáló kasszák, egy 18 év alatti is tud így szeszesitalt vásárolni nem? Nincs pénztáros, leolvassa a vonalkódot kártyával fizeti és ennyi?

2016. márc. 4. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel szeszes italnál a bolti alkalmazott jóváhagyása is kell. Tehát felesleges trükközésen gondolkodnod.
2016. márc. 4. 19:39
 2/6 anonim válasza:
100%

Pontosan nem tudom nálatok hogy működik, én külföldi vagyok, de nálunk akkor is kell személyi, mivel az önkiszolgálónál nem enged tovább fizetni olyan termék esetén ami korhoz kötött, amíg oda nem jön egy elárusító aki megnézi a személyid és ha már elmúltál 18 akkor "kiblokkolja" és fizethetsz. Remélem érthetően írtam. Viszont lehet, hogy nálatok nincs ilyen,azt sajnos nem tudom.

20/L

2016. márc. 4. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod am. elmúltam 18 csak felmerült bennem ez a kérdés, hogy mennyivel könyebb let volna ha régebben is lett volna ilyen. De akkor nem csak ennyiből áll.
2016. márc. 4. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Ne igyál alkoholt, mert egy hülye gyökér leszel tőle!
2016. márc. 4. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Így igaz, ha alkoholt húzol le akkor nem enged tovább amíg egy dolgozó jóvá nem hagyta a dolgot. Az más kérdés, hogy tuti van akit meg lehet dumálni.
2016. márc. 4. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
16 évesen is megoldottam a pia vételt, nem kellett hozzá önkiszolgáló kassza.
2016. márc. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!