Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni kókuszlisztet?

Hol lehet kapni kókuszlisztet?

Figyelt kérdés
Csak bioboltban vagy lehet találni áruházakban is?

2016. febr. 14. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Áruházakban is. De olcsóbb ha simán ledarálod a kókuszreszeléket. Tudom, nem teljesen ugyanaz, de működik.
2016. febr. 14. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

A darált kókuszreszelék nagyon más, zsírosabb, teljesen más a vízfelvevő képessége... Persze biztos akad étel, ami működik mindkettővel, csak reszelékből sokkal kevesebb kell ugyanannyi folyadékhoz.

Én teljesen másra használom a kettőt, néha vegyesen, de az én receptjeimen az egyik nem tudja pótolni a másikat.

Sok helyen van, nálunk a falusi zöldségesnél is. Úgy látszik, terjed a paleo...

A nagyobb boltokban, gondolom, van, ott sosem keresem, mert tuti túlárazott (a falusi zöldségesben is, de annyira vészesen nem is). Én webáruházból, a magház boltokból (nem tudom, ilyenek hol vannak, de Fehérvárott akad pár s én gyakran járok arra), bioboltból, paleo boltból veszem az ilyesmit.

Állítólag a kókusztejkészítési maradék megszárítása, ledarálása is megteszi. Nem hiszem, hogy olyan lenne, de én sosem próbáltam ki, szárítgatja a csuda, vannak rá remek receptjeim, azokba használom el :) Kókuszlisztet nagyon keveset használok, mert az extra nedvszívó képessége miatt vízízűvé teszi azt, amiben túl nagy mennyiségben szerepel, a sütiknek pedig ilyen fura állagot csinál, amit szintén nem szeretek. De sok ételembe egyszerűen kell 1-2 deka.

2016. febr. 14. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy marad a DM és a Rossmann.
2016. febr. 15. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet áruházakban is kapni. Tesco, Spar.
2016. febr. 15. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!