Tescoba online szoktam leadni rendelést, az áruházba veszem át. Ilyenkor illik borravalót adni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 18:26
11/18 anonim válasza:
9-es ez olyan mintha nem is adnál ( hisz kevesebbet kell fizetned), ők meg lopnak. Ezt olvasva biztos nem adok nekik.
12/18 anonim válasza:
Ez nem csalás, hanem figyelmesség. Ha lenne kuponom siman ugyanannyit fizetnék. Így legalább nem kell a kuponokat vadasznom mégis megkapom. És mindig friss termékeket adnak. Volt hogy szlt a csaj hogy masik joghurtot tett be mert hamar lejaros van csak abbol amit rendeltem plussz meg akcios is. Én azt gondolom jobban jár az ember ha ad. Nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki velük. Míg amikor neten renndeltem, gyakran volt lejárathoz közeli termék, mert ott nem voltak erdekeltek sztem. illil adni ez a lényeg.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de mint kiderült valóban nem fogadhatják el és kedvesen visszautasították a "borravalót" :)
2016. febr. 10. 11:27
14/18 anonim válasza:
Mindig friss termékeket kapok, nálam is volt ilyen, hogy mással pótolták, mert hamar lejárt volna, de nem fogadják el a pénzt. Ettől függetlenül kedvesek és figyelmesek.
Mellesleg nem ugyanaz adja át az árukat mint aki begyűjti.
15/18 anonim válasza:
Ellenőrzi a begyűjtött cuccot akik átadják és cserélhetnek pótolhatnak
16/18 anonim válasza:
Csak házhoz szállításnál fogadják el, azzal nem is tudod őket bajba sodorni. Igaz, hogy nem ők szedik össze a megrendelt termékeket, úgyhogy felesleges lenne nekik adni.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Házhozszállításnál szoktam adni és elfogadták. Csak személyes átvételnél nem fogadhatják el mint kiderült.
2016. febr. 11. 09:44
18/18 anonim válasza:
az a plusz ami a kasszákban marad, az nem tudom hova kerül, valahova leírják, de a kasszás nem veheti ki a többletet, hiába van ott, mint a kisboltok esetébe néhány helyen.
egyszer diákkasszás éveimnél ott akart hagyni egy Úr 500 ft körüli összeget, kétszetelmondam neki, hogy nem fogadhatom el, 3-jára mire elmondtam már lemndott rola, hogy ott hagyha.
nap végén/ kajaidőben, minden kasszában töltött alkalmazott átesik egy fémdetektoros vizsgálaton, függetlenül ,attól, hogy diák vagy külsős vagy állandós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!