Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az Ázsia-Bt kínai élelmiszerbo...

Az Ázsia-Bt kínai élelmiszerboltan (vásárcsarnok mellett) miféle jó dolgokat szoktatok venni? Milyen fűszer, tea, egyéb vált be nagyon, amit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Én pl szoktam Miso-t venni, abból levest csinálni, vagy vékony rizslapból sült töltött tekercseket, de mást nem nagyon merek venni. Örülnék ha javasolnátok olyat ami nektek bevált, kíváncsi vagyok mások mit vesznek

2015. szept. 7. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ott mindent meg tudnék vásárolni :) Basmati rizst, fűszereket (kardamom, citrombors, füstölt paprika pl), kenyérsütéshez alapanyagokat (sikér, burgonyaliszt, rozskovász, kenyérfűszerek), olajok, rózsavíz, friss zöldfűszerek. Rizstésztát én is szoktam venni, tavaszi tekercset gyártani, az 5 éves gyerekem is szereti. Tudom, egy csomó mindent meg lehet már kapni a szupermarketekben is, de még akkor szoktam oda (15 éve legalább), amikor kisebb volt a választék.
2015. szept. 8. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Elég ritkán megyek arra, de alapból mindenfélét szívesen kipróbálok.

Amit rendszeresebben veszek, az a szezámmagkrém, amit imádok magában is, édesen, sósan, mindenhogy.

Szoktam venni kalcitont is, ami húspanírozáshoz nagyon jó, egészségesebb alternatíva.

Készételeket nem szívesen veszek, jobb itthon főzni, de amúgy a töltött batyuk, tavaszi tekercsek meg a krémmel töltött ragacsos rizses golyók nagyon finomak.

Ja, és amikor bon bont készítek vkinek ajándékba, ott veszem meg hozzá a díszdobozt, nagyon szépek vannak.

2015. szept. 8. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

óh, bármit megvennék onnan kábé. Pl ha szereted a savanyított ételeket, van egy "zödség" - nincs magyar neve - szecsuánban fogyasztják előszeretettel. A mustárnövény egy speciális alfajának a megvastagodott szárát bedörzsölik sóval, majd présbe teszik, itt fermentálódik, aztán bekenik chilivel és lereszelik olyanra, mint a reszelt uborka nálunk. Sós, csípős, savanyú, viszont roppanós. Zha cai a neve.

Meg nálam elengedhetetlen a halszósz. A "Tiparos" márkát szeretem a legjobban.

2016. jan. 21. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!