Mi a véleményetek az Auchan-ról?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 23:42
1/7 anonim válasza:
Jól ellehet ütni benne jaz időintervallumot.
2/7 anonim válasza:
Igénytelenül néz ki (padló, polcok), de cserébe nagyon jó árak vannak, főleg egyes akciók nagyon jók.
3/7 anonim válasza:
Hát tegnap megint át akartak verni, odamentünk egy 20%-os kuponnal, hogy veszünk pár atlétát, melltartót és nem vonták le a kedvezményt a pénztárnál. A vevőszolgálaton próbálták kimagyarázni, hogy akciós termékekre nem vonatkozik a kedvezmény, de mi nem akciós cuccokat vettünk. Végül levonták a kedvezményt és visszakaptuk a kedvezmény árát (900Ft), de ez plusz negyed óránkba került és még elnézést sem kértek. Ott is megy az átverés folyamatosan, mint a Tescoba, vásárolni nem érdemes odamenni. Egyszer 3 üveg 2 literes ásványvíz helyett 33 üveget ütöttek be és csak otthon vettem észre, már hiába reklamáltunk. A kisebb boltokban, Penny, Lidl még sosem csaptak be, minden ár korrektül a helyén van, inkább oda járunk.
4/7 anonim válasza:
Nagyon sokféle termék van, viszont az igénytelenség már nekem is feltűnt. Nem újítanak fel semmit, töredezett a járólap, poros és régi a polc, penészes(?) a fal. Viszont az árakkal elégedett vagyok nagyjából.
5/7 anonim válasza:
Nagyon régóta nem járok oda,átverik az embert az árakkal.
6/7 anonim válasza:
igénytelen, de legalább megtalálok ott mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!