Mi a véleményetek a Penny-ről?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 10:15
1/7 anonim válasza:
nincs túl nagy választék, de nagyon jó minőségűek szoktak lenni egész tűrhető áron.
2/7 anonim válasza:
Mi ott intézzük a heti bevásárlásokat, mivel nincs nagy választék, ezért gyorsan végzünk. Nem ácsingózok pl. a zsepik előtt egy fél órát, hogy melyiket vegyem, mert csak kétféle van. És ez minden árura igaz. Viszont mindig van minden, ami egy hétre kell. Régen nem volt zabpehely és teljes kiőrlésű cuccok, ami ma már szerintem alap, de mostmár az is van, sőt örülök, hogy pl. xilitet is kapni. Normális árakon normális minőségű cuccok vannak, egyedül azt sajnálom, hogy nincs nagyobb zöldségválaszték, a gyümölcsök szinte mindig éretlenek, szóva a gyümölcs és zöldség részleget kellene erősíteniük. És hát most már nálunk vannak helyben sütött pékáruk is, de egyáltalán nem finomak, nem olyanok mint a Lidl-ben, egyáltalán nem csábítanak vásárlásra. Csak állandóan órákig sípol a sütő, mert a lányok nem érnek rá kivenni belőle a sütiket, ami iszonyat zavaró, ilyenkor menekülünk ki a boltból. :) Meg nagyon sajnáljuk a pénztárosokat, mert olyanok, mint a rabszolgák, ez látszik rajtuk, és görnyedve, állva dolgoznak, alacsony a pult, szék nincs, nem tudom hogy bírják.
3/7 schocko válasza:
Miért nincs szék? Itt minden
pennyben van, s minden hasonló boltban...sztrájkolni kell pár napig és majd lesz...
4/7 anonim válasza:
Én szeretem őket. Ahova én járok, általában jó minőségűek az áruk, bár zöldséget-gyümölcsöt nem ott szoktam venni. Az eladók is aranyosak, korrektek, és sokkal gyorsabban dolgoznak, mint a Lidl-ben vagy a Tesco-ban, nem kell annyit sorban állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!