Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Milyen boltokban lehet kapni...

Milyen boltokban lehet kapni olyan gyertyát, ami számot ábrázol, s mennyi egy ilyen?

Figyelt kérdés
szülinapi tortára kellene, előre is köszi.

2015. jan. 4. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 160Ft-ért vettem kínai áruházba. De lehet kapni ugyanilyen kis boltokban, hobby boltban, auchanba, tescóba a torták mellett, cukrászdába.
2015. jan. 4. 17:09
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2015. jan. 4. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Papírboltokban is árulnak.
2015. jan. 6. 01:37
 4/10 A kérdező kommentje:
lényegtelen, mert nem tetszett neki, sőt! még ki is lettem nevetve kb.
2015. jan. 6. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Ó. :(

Kinek vetted?

2015. jan. 8. 00:47
 6/10 A kérdező kommentje:

exnél próbálkoztam utolsó esélyként, de hiába, pedig tök jó volt az egész most tálalva, ilyen jó még sose voltam sztem semmiben. :(

Hát nem hatotta meg a dolog. :( Lezárt akta vagyok most már. :(

2015. jan. 8. 07:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Komolyan van az a hülye, aki megpróbálkozik visszamenni az exéhez?! ..

Ha egyszer dobott, akkor ha visszamegy se lesz jobb, Sőt, csak sokkal szarabb lesz!

2015. jan. 11. 20:07
 8/10 A kérdező kommentje:
egyrészt sok hülye van, másrészt jobb ez így, megtettem minden tőlem telhetőt legalább, megpróbáltam, nem mondhatom, h nem, s ez vhol nyugalommal tölt el. szóval megérte még így is + kerek szülinapja volt, anno mondta, h ő ilyenkor egyedül megeszik egy pizzát magában, én meg nem akartam, h egyedül legyen a szülinapján, de végül is úgy maradt, mert kb. kidobott. :( szóval remélem, h érted a lényeget.
2015. jan. 11. 20:45
 9/10 anonim válasza:
cukrászdában, de sok papírírószer boltban is árulnak.
2015. jan. 15. 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Cukrászdák, háztartási boltok, party boltok
2015. jan. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!