Van olyan aki szereti hogy van a Mekiben McReggeli?
Figyelt kérdés
Engem megőrjít amikor 10-11 körül beesek a Mekibe, kérek egy csirkeszendvicset és mondja hogy "még csak mekreggeli van". Szvsz szar az összes amit akkor adnak, másfelől meg 10 után már ne mondják nekem hogy reggeli van amikor 6kor keltem...és amúgy is reggelizek mindig indulás előtt.2014. júl. 8. 11:24
1/9 anonim válasza:
Egyem a lelked de sok problémád van..
2/9 anonim válasza:
Én imádom a toastot. Vannak olyan mekik ahol van reggel is normál kaja.
3/9 anonim válasza:
Én meg délben kelek általában, és akkortól van reggeli. Most akkor mi van?
Ezért kell itthon zabálni, egészséges kaját. Le nem mondanék a szalonnás-kolbászos rántottámról semmilyen burgerért :D
4/9 anonim válasza:
Engem nem zavar! Általában nagyon ritkán eszek MCReggelit a Mekikben! Ha eszek akkor választok valami olyan reggeli szendvicset amiben van hús, sajt, stb. Már vannak reggeli burgerek is.
5/9 A kérdező kommentje:
#3: Attól hogy délben kelsz az még nem lesz reggeli és nem az lesz az általános. Amúgy egy szóval se mondtam hogy mindig mekiben kajálok és amit te mondtál az sem nevezhető éppenséggel egészségesnek (én is szeretem).
2014. júl. 8. 13:17
6/9 anonim válasza:
A "reggeli" egy pontatlan megfogalmazása az első étkezésnek. Egy ember napjában nincsen reggeli meg ebéd stb. Első étkezés van meg x étkezés, amiket napszakhoz igazítunk általában.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont a reggeli az az étkezés amit reggel művelsz. 10órai amit 10 körül végzel, stb. De igazából lényegtelen...
2014. júl. 8. 15:42
8/9 anonim válasza:
ha nagyon éhes vagy és nincs más akkor jó.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, persze. De azért én maradnék a csirkeszenyónál ha lenne rá mód.
2014. júl. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!