Aktuális Tesco láncreakció e-kupon kód?
Figyelt kérdés
régebben LANCxON500 volt (x 1-től 5-ig), de most 6-tal nem fogadja el...akinek van kuponja, legyen szíves írja le a mostani kódot, köszönöm!2014. máj. 27. 10:14
151/607 map válasza:
Johetne valami kupon...igy hogy mar 700ft a hazhozszallitas egy atlagos idopontban, gyakorlatilag nem is rendelek kupon nelkul...
152/607 anonim válasza:
4000LW36
20ezer felett 4ezer levonás, cserébe küldhetne valaki nekem kisebbeket
155/607 map válasza:
Tudnam hogy kapnak emberek szemelyre szabottat...nekem soha nem kuldenek. a c10c15 nem tudom mi lenne, de nem kuponkod.
156/607 anonim válasza:
Nekem e-mailben küldték, sajnos nem tudtam, hogy személyreszabott, sajnálom akkor :/
Én meg azt nem tudom, hogy globálisat honnan lehet szerezni, mert akkor ezek szerint az emailes csak egyszer használatos, én eddig 4 szer kaptam kb 2 év alatt
157/607 anonim válasza:
Egyszer úgy kaptam személyeset, hogy beléptem, de végül rendelés nélkül kiléptem. Erre 5 perc múlva jött egy 1000 Ft-os kupon emailben ;) direkt marketing
158/607 kinga162 válasza:
2015CC300 3000 Ft fölött 300 kedvezmény
160/607 anonim válasza:
Sajnos mostanában nem nagyon küldenek kupont, amit küldenek, azt is csak egyszer lehet felhasználni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!