A Tesco online vásárlás hogyan működik?
A kiszállítás része. Online lehet fizetni vagy amikor átveszem?
Lehet csak ásványvizet rendelni sok kartont?
Én ezt nem értem. Mi az, hogy nem rendelsz annyit, amennyit magad sem tudnál felhozni? :)) Ügyes vagy, reldelj, akkor 5x és fizesd a kiszállítást, meg a 3-500, 1000 Ft-ot. 1000??? Ki a tököm ad ezer forint jattot? Nevetséges. 6 karton víz alatt meg sem állok, eddig is ennyit vettem, de több nap alatt hoztam fel. Most majd nem kell, ha jól gondolom. Most rendelek először online. 200 Ft-nál többet jattra tuti nem adnék. 1000? Nem térek magamhoz. Ezer?
A kérdezőnek pedig: persze, miért ne lehetne? Ezért vannak, ez a szlogen? Vége a cipekedésnek...
2015-01-30 16:20
Te ostoba vagy. Van egy állásuk, és kapnak munkabért. A kiszállítás is a munkájuk része. Én pl. gyárban dolgozom, nagyon jól, de senki sem ad érte borravalót. Akkor hogy is van ez? Én miért adjak másnak, csak azért, mert neki más a munkája? Jobb, mint nekem! Szerződéses munkavállalók vagyunk mind. És ők még könnyebb munkával többet is keresnek, aztán még én, aki gürcölök, adjak neki borravalót? Addig álljon féllábon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!