Aldi akciós újság átvágás?
Figyelt kérdés
Ma voltam az Aldiba és több termék ami az újságban akciós volt az üzletben nem! Illetve volt 1 keksz ami 380 Ft. körül volt az újságban, 280-ra volt akciózva, ott pedig nagy betűkkel ki volt írva, hogy akció és árát pedig 340 körülire tették! Kérdésem: Ez gyakran előfordul mert akkor én tuti nem sűrűn fogok menni oda.2013. nov. 16. 14:14
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az akciónak már vége? Én is belefutottam ilyenbe a Rossmanban, hogy nagybetűvel az AKCIÓS ÁRAK és kisbetűvel elrejtve alulra, hogy mettől meddig érvényes.
2/9 A kérdező kommentje:
állítólag nem... 14-20.-ig van. Na mind1 nem is érdekel hál Istennek figyeltem, nem voltam olyan hangulatba, hogy meglátom a terméket és teszem a kosárba.
2013. nov. 16. 14:20
3/9 anonim válasza:
Vagy még nem kezdődött el az akció. Az Aldis árkatalógus mindig hetekkel előbb jelenik meg, mint ahogy kezdődik az akció, ráadásul a meghirdetett termékek nem is egyidőben vannak leárazva. Ez bele van írva az újságba!
4/9 anonim válasza:
Melyik újság az?
Ld. az "Aktuális ajánlatok" menüpont alatt itt: [link]
5/9 anonim válasza:
Vagyishogy melyik étel az konkrétan?
6/9 anonim válasza:
Nem a katalógus elején levő dátumot kell nézni, hanem az adott oldal (amelyiken szerepel az áru) tetején tüntetik fel, hogy az az akció mikortól indul.
7/9 anonim válasza:
Még nem találkoztam az Aldiban ilyennel. Nem jellemző rájuk. Tapasztalatom szerint az egyik legkorrektebb a hasonló hálózatok között.
8/9 anonim válasza:
Leggyakoribb okok:
- apró betűs érvényességi dátum
- tagsági/hűség/etc. kártyával árvényes csak
- 2 vagy több darab vásárlása esetén jár kedvezmény
...
mindig mindent alaposan meg kell nézni :-(
én a fizetésemből csak úgy tudok kijönni, ha nagyon figyelek az akciókra
ezért a bevásárlás nálam nagyon célzott, és részletekbe menő, így időigényes is
már-már mániákusan egyeztetem a terméken és az árcédulán található vonalkódot, mert eleinte sokszor megjártam azzal is... :-)
9/9 anonim válasza:
Németországban is gyakran megyünk az Aldiba. Viszonylag drága, de korrekt áruház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!