Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet legolcsóbban bevásár...

Hol lehet legolcsóbban bevásárolni?

Figyelt kérdés

Most költöztem külön, januártól egyedül fogok élni.

Nem vagyok nagyon eleresztve pénzben, ez az első munkahelyem és a junior fizetés nem annyira magas ha albit is kell fizetni.

Hol tudom legolcsóbban elintézni a heti bevásárlást. Sajnos figyelembe kell vennem, hogy PCOS beteg vagyok, így nem ehetek cukros folgokat és főleg teljes kiörlésű cuccokat kell ennem, illetve sok vyümi-zöldség.

25N

tegnapelőtt 20:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Sajnis nincs kocsim, így gyalogosan kellene megoldani, a kifli.hu is szóbajött mint opció, mit gondoltok, az drágább?
tegnapelőtt 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Tesco, Auchan is szállít házhoz.

Szerintem ár - érték arányban a Lidl a legjobb.

De mindig mindenhol más az akciós. Érdemes mindig átböngészni az akciós újságokat.

Pl mik lesznek a közeledben? Milyen boltok? Budapest?

tegnapelőtt 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Akciósat éa szezonálisat kell venni, máshogy nem megy.

Egészséges életmódhoz nekem a lidl és az auchan a legolcsóbb

Tesco picit lemaradva az auchantól

Lesd az akciós újságot, tervez menüt, írj listát.

A kifli kb 20 százalékkal drágább mint a szuperek. Spar szintén drága.

Penny aldi picit lemaradva a lidltől.

Ha hetente vásárolsz, bőven el fogod bírni egyedül is. Sokkal kissbb adagokat fogsz így venni mint mikor családra vettél

tegnapelőtt 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Aldiban van jó áron teljes kiőrlésű kenyér és tortilla wrap is. Kell nézni az akciósakat amúgy. Nézni kell a közeli lejárat miatt leakciózott dolgokat. Szokott mindenhol jó dolog lenni, közeli lejárat terén a Tescoban szokott sok dolog lenni minden nap, van ami még úgy is ár-érték arányban drága, de van ami megéri.
tegnapelőtt 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
A kifli.hu valamivel drágább, viszont nem veszel olyasmit, amit nem akartál (csoki, fánk, kóla, túrórudi stb). Nyilván ez nem mindenkit érint persze.
tegnapelőtt 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a Lidlből vásárolok be. Àltalában úgy spórolok, hogy előre megtervezem a menüt így nincs pazarlás sem illetve impulziv vásárlás. PCOS és IR problémàval küzdök én is 🙂
tegnapelőtt 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Aldi, Lidl egész korrektek, Penny sem rossz, de korántsem akkora durranás. Auchan közepes az ár/érték arányban, viszont nagy a választék.
tegnapelőtt 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A kifli.hu sajnos tényleg drága. A Tesco sem a legolcsóbb. Mi van felétek közel? Alidiban, Lidliben vannak jó áron teljes kiőrlésű dolgok
tegnapelőtt 22:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Tesco drága.
tegnapelőtt 23:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Budapest, minden van a közelben, talán a tesco és auchan amit nehezebben étném el.

tegnap 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!