Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tescos husegkartyat hasznalhat...

Tescos husegkartyat hasznalhatom valakilyet - spar husegkartya is letezik mint a tescos hogy alacsonyabb az ar ha lecsippantanam ?

Figyelt kérdés
nem tudok regisztralni a tescoshoz mivel kell hozza magyar lakcim, tudna valaki privatban kuldeni amit majd hasznalhatok ha Magyarorszagon jarok majd?

#Tesco #SPAR #inter spar
nov. 8. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A Sparban a Supershop rendszer van, ami egy többpartneres hűségprogram. Pontokat gyűjtesz rá, amit utána levásárolhatsz, minden partnernél. Ezen felül vannak olyan akciók, amik csak a kártya leolvasása után élnek, ezért érdemes előre leolvasni a kártyát, mielőtt lehúzzák/lehúzod az akciós termékeket. Majd a végén is le kell, hogy felírja a pontokat.
nov. 8. 20:34
 2/11 A kérdező kommentje:
kosznom a magyarazatot. Ezek szerint eleg volna egy tescos kartya is nekem, az egyszerubb. Lehuznam es lemenne a vegen az arbol. esetleg valaki megosztana velem a Tescosat?
nov. 8. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
A Tesco nem helyben ad kedvezményt, hanem ahogy használod, megtanulja miket szoktál venni és olyan jellegű kuponokat, illetve végösszeget csökkentő kuponokat küldenek postán. Minél többet vásároltál, annál többet.
nov. 8. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem, már nagyon sok akció csak Clubcarddal érvényes.
nov. 8. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lépett a Tesco, annyi a clubcardos visszaéléseknek

[link]

nov. 8. 21:41
 6/11 A kérdező kommentje:
en nem akarok belepni a kuponokhoz, csak az alap akcios termekeket megvasarolni hogy lecsippantom a vegen vasarlaskor
nov. 9. 06:06
 7/11 A kérdező kommentje:
csak vonalkodra lenne szuksegem
nov. 9. 06:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Már azt sem engedi. Én anyukámét használtam évek óta, nem is volt vele baj (eleve a tesco adott plusz kártyát, hogy add oda a családnak, szóval baromság), most meg letiltották az appból és törölték az összes pontját kuponját, hogy látjuk nem egyedül használod, nesze itt egy új kártya.

Úgyhogy senki nem fog tudni neked adni. De mivel appban megy minden, már nem postázgatják a kuponokat, regisztrálj nyugodtan, írj be valami random magyar címet és kész.

nov. 9. 07:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Töltsd le a myspar appot. Először én is féltem tőle, de teljesen rendben van. Bizonyos termékekre kedvezmény jár, azokat le tudod csippantani az önkiszolgáló kasszánál is, néha van húsz százalékos joker kupon. Az összegyűlt pontokat levásárolhatod, mondjuk elég lassan gyűlik, de időnként lehet venni belőle egy két dolgot. És nem kell plasztik kártyát igényelni, telefonról megy az egész.
nov. 9. 07:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Én tuti megpróbálnék úgy regisztrálni, hogy random címet adok meg. Kétlem, hogy bárkit is érdekel, hogy te valós címet, nevet adtál-e meg.
nov. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!