Milyen olyan szlovák termékek/márkák vannak, amik nálunk nem kaphatók, pedig jó lenne?
Figyelt kérdés
Főleg azokhoz szól a kérdésem, akik járnak Szlovákiába vásárolni. Találtatok olyan szlovák terméket vagy márkát, ami kiemelkedő?
És összességében mennyire más ott egy üzlet kínálata, mint itt? Mennyire tér el a két ország bevásárlási szokása?
okt. 13. 12:41
1/9 anonim válasza:
Nem szlovák termék, de amit én mindig veszek kint, az a Biscoff (Lotus) keksz, ani nálunk valamiért nem kapható.
Illetve a Studentska csokit is szeretem, azt amelyikben zselé is van.
4/9 anonim válasza:
Nem márka, de kész, csomagolt knédlit jó lenne, ha itthon is lehetne kapni.
5/9 anonim válasza:
Egyébként a tejtermékek (joghurt, sajt) olcsóbbak, főleg, ha akciós, és a lényeg, hogy sokkal jobb minőségűek, valamint a halas termékek (füstölt hal, treska, majonézes ruszli) is ízletesek, és olcsóbbak, mint itthon.
6/9 anonim válasza:
+ hořické trubičky, amit főleg a cseheknél lehet kapni, de egyes szlovák boltban is megtalálható. Ezért az édességért én oda vagyok.
9/9 anonim válasza:
Kofola. Nagyon jo ital. Úgy mondanám hogy sörízű cola :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!