Ha 20 deka párizsit kérek miért adnak 25-öt?
Figyelt kérdés
Ha meg szólok akkor forgatják a szemüket. Bárhova megyek ez a szokás. Mikor direkt kevesebbet kérek akkor meg bezzeg pontosan adnak...
Szomszédok egy ikonikus Kerei jelenete is pont erről szól, régen is probléma volt.
okt. 3. 16:27
11/15 anonim válasza:
engem is meglepett egyszer vidéki helyen hogy senki sem súlyra mondta mennyit kér, hanem hogy hány karikát :) ahol ki van számolva hogy hány szelet kenyeret szeretne vele megenni, lehet számít az a pár deka is, mert sokan otthagyogatják a bevásárlókocsiban is a tízeseket százasokat, de ha valakinek pont annyi hiányozna hogy megvehessen a boltban valamit, felértékelődik a kis pénz is
12/15 anonim válasza:
Szólok a hentesemnek, hogy ha 20 dekát kétek, ne húsz dekát adjon.
13/15 anonim válasza:
Ezért kérek mindig kevesebbet, ha véletlenül mégis eltalálja az eladó, akkor szólok, hogy dobjon rá még egy kicsit.
14/15 anonim válasza:
Azért eladó, mert egész nap ezt csinálja, tudnia kellene szemre, mennyi az annyi. Amikor teszi rá a kést, már látom, hogy több lesz, ő aki egész nap ezt csinálja, nem látja??? Trükk az egész, hogy eladjon mindent. Engem nem zavar, de ha másnak vásárolok, akkor igen.
Úgy, ahogy egy ruhaboltos is rámnéz és tudja, milyen méret vagyok, úgy a húspultosnak is tudnia kell, mi hány dkg, hacsak nem tanuló.
15/15 anonim válasza:
Látja a hentes, hogy 20 dkg kevés lesz neked! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!