Kinek mi a kedvenc élelmiszer boltja ahol 2024-ben kedvező áron be tud vásárolni?
Kezdem: Szerintem a Spar és a Penny a legolcsóbb..
Heti 23-29.000 ft között szoktam otthagyni.
Lidl vagy Tesco már ugyanezek a termékek 30-35 ezerbe kerülnek
Kinek mi a véleménye a boltok árával kapcsolatban?
vótmá: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerbolt..
törölhető
H duzzogsz, ha nem ha vót má, hanem, semmi értelme. Én ott vásárolok, amit észszerű keretek között meg tudok közelíteni. Ha Mátyásföldön lakom, nem fogok Óbudára utazni, mert ott valami olcsóbb. De helyben, egymáshoz közeli üzletek között sem szoktam szelektálni. Főleg nem többet is felkeresni. Az egyikben akciós A, B, C, drágább a D és E (erre mind szükségem van), a másik botban olcsóbb az E, D nincs is, drágább az A és B, akkor nem megyek mindkét helyre. Nem is tudok ezekről, mert nem is tájékozódom semmilyen formában.
Nem vagyok pénzes, csak akkor vadásznám az olcsóbbat, ha a éhen halok vagy éhen halok között kell választanom.
Már nem fogsz rá értelmes vàlaszt kapni, mert széttrollkodták.
Meg már unják is a témát.
Tényleg az lenne a legjobb, ha töröltetnéd.
én leszarom mi mennyibe kerül mert getszigazdag vagyok
berakom a kosaramba ami megtetszik azt kész
#4 es!
Olyan szó, hogy "észszerű" nem létezik...
Ésszerű a pontos szó,mielőtt károgsz nézd át,hogy a válaszodban a betűk helyesen vannak írva,mert hiába duzzogsz, bizony lesz,aki egy betű tévesztésed miatt le fog szólni!
8. A magyar helyesírás szabályai, 12. kiadás alapján az ésszszerű helyes írásmód. És egy cikk erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!