Ki melyik boltban szeret vásárolni és miért?
Figyelt kérdés
Mit vesztek figyelembe amikor vásárolni mentek?aug. 5. 23:45
11/22 anonim válasza:
Aldiban, Lidlben, Kauflandban(szlovákia) Billa plusban(ausztria) szoktam vásárolni. Leginkább az árak miatt "szeretek" ezekben vásárolni.
12/22 anonim válasza:
Tesco. Közel van, plusz a nagyobb választék. Sajnos cukorbeteg vagyok, és sokszor a "sima" étel nem jó, és tudom, főleg az Aldinak azért van ilyen-olyan speckóbb terméke ami megfelel és szoktam ott is van, de azért a Tesco-Spar az, ahol még is csak nagyobb a választék annak, akinek speciálisabb az étrendje.
14/22 anonim válasza:
Penny mert az van közel. Meg Spar de az a város végén van oda ritkán pedig az is jó.
De ha lehetne választani Lidl.
Volt is róla szó hogy épül mert volt egy üres telek a városközpontba.
De a helyi vállalkozók fellázadtak konkurenciára hivatkozva...
És nem lett belőle semmi.
15/22 anonim válasza:
Penny, átlátható és olcsó , persze húsokat és pékárút máshol kell venni de a többi teljesen jó.
16/22 anonim válasza:
Lidl. Igényes a személyzet és a kínálat.
19/22 anonim válasza:
Budapest esetében ez nagyban függ városrésztől is + a személyzet intelligenciája végképp nem tükrözi a negyed elitségét. Sőt. Az újgazdagoknál sokkal pökhendibb embereket látni, akkor inkább a nyócker, általában a legalapképzettebb józsefvárosi eladólányok értelmesebb, mint a legtöbb elitcsirke fenn a budai hegyeken.
20/22 anonim válasza:
Én árucikkenként nézem az árat és a tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!