Ráatehet a bolt +50ft-ot a palackàrra, ha nincs rajta az a címke?
Figyelt kérdés
júl. 28. 02:08
1/12 anonim válasza:
Nem. Jelenteni oket a hatoaagoknal!! Hulljon a firgese...
2/12 anonim válasza:
Az áfamentes visszaváltási díjat nem teheti rá, de a termék árát szabadon változtathatja, tehát azt megemelhette 50 Ft-al. Erre plusz jön majd rá a visszaváltási díj, ha visszaváltható lesz.
3/12 anonim válasza:
Annyira árazza be a terméket amennyire akarja. Ez eddig is így volt.
4/12 anonim válasza:
A beárazás egy dolog.... De adóügyileg annak az 50 forintnak a blokkon külön kell szerepelnie.
6/12 anonim válasza:
Simán beépítik az árba, ahányszor csak akarják.
7/12 anonim válasza:
Nem terhelheti pluszban már benne kell lennie az eladási árban és rajta kell lennie az üvegen.
8/12 anonim válasza:
1990 óta szabadárasak a termékek Magyarországon. Annyiért adja, amennyiért akarja. Szóval elég fura ez a kérdés...
9/12 anonim válasza:
Ha a blokkon/számlán szerepel az 50,- Ft, de a palack nem visszaváltható. akkor irány a vásárlók könyve. :)
10/12 anonim válasza:
Egész pontosan akkor, ha nincs rajta a logó. Ha rajta van, de a gép nem veszi vissza az a mohu hibája, náluk kell panaszt tenni. Persze ne tévesszenek meg a külföldi logók, a magyarba bele van írva magyarul, hogy "Vigyél vissza!". De ha a magyar logó rajta van és mégis azt írja ki a gép, hogy ez nem visszaváltható, akkor a mohu a hibás. Ha nincs rajta és mégis felszámolták akkor a bolt (nekem a Wolt számolt fel tripla díjat, aztán kidedítettem hogy áfacsalás lehet a dologban, mert az áfás végösszeget meg annyival csökkentette, tehát nem fizettem többet, csak más jogcímen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!