Lejárt a coopban vett füstölt sajt?
Coop-ban vettem azt a feltekert füstölt sajtot. Itthon vettem észre hogy már 5 napja levan járva.
Megmerjem kóstolni? Nem nagyon értek a sajtokhoz, szóval nem biztos eltudom dönteni hogy ehető-e még vagy sem, de kidobni nem akarom mert nagyon drága.
A coop kedves munkatársainak meg üzenném, hogy odakéne figyelni nem végig pofázni a napot!
Igen, hibáztak a boltban.
De te is pont olyan fogalmatlan vagy, mint rajtad kívül itt az országban több millióan.
Tudod, mit jelent a szavatossági idő?
Addig a napig garantálja a gyártó, hogy a termék pont olyan minőségű, mint amikor becsomagolták. Semmi köze nincs a kaja ehetőségéhez.
Írom, én miket ettem eddig, amik le voltak járva:
Megpenészedett trappistát (levágtam róla a penészt és/vagy leöblítettem).
1 hónapja lejárt túró rudit.
Fél éve lejárt zabkását.
1 éve lejárt fehérjeport.
Több hete lejárt tejtermékeket, úgy általában.
Aznap lejáró akciós húst, több nappal később elkészítve.
Hazudtam, igazából fel sem tudom sorolni... 2-3 havonta eszek szavidőt jóval meghaladó kaját.
Soha, de tényleg soha, semmi bajom nem volt, semmitől.
A tudatlanság miatt több tonna kaja kerül a kukákba, teljesen feleslegesen.
8-as!
A fogyasztható és a minőség megőrzési idő egész más, nagyon fontos különbség elég fogalmatlan vagy, ha ezt nem tudod
"odakéne figyelni nem végig pofázni a napot"
Ezt ugye magadnak is mondod? Mert végül is te voltál az a balfék, aki megvette. Utána meg pampog és másra fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!